Erciyes Üniversitesi kimlerden 'mal bildirimi' istedi?

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 2828 sayılı kanun kapsamında üniversiteye yerleşen adaylardan mal bildirimi istedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Erciyes Üniversitesi kimlerden 'mal bildirimi' istedi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) 2828 sayılı kanun kapsamında yani Devlet Korumasından yararlanan gençlerin yerleştirmelerine yönelik kanun kapsamında üniversite kadrosuna yerleşen adaylarla ilgili açıklama yaptı. Üniversite yönetimi kanun kapsamında üniversite kadrosuna yerleşen adaylardan ‘mal bildirimi’ istedi. Buna göre adaylar istenen belgelerle birlikte 16 Ocak 2024 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. 

Erciyes Üniversitesi kimlerden 'mal bildirimi' istedi?

İşte ilgili kanun kapsamında üniversite bundan sonraki süreçte istihdam edilerek, görev yapacaklardan istenen belgelere yönelik yapılan o uyarı: Üniversitemize 2828 sayılı Sosyal Hizmetler Kanununun ek 1 inci maddesi kapsamında yerleştirilmiş olan adaylar, aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte 16/01/2024 tarihi mesai bitimine kadar Erciyes Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı İdari Personel Şube Müdürlüğüne (Rektörlük Binası Zemin Kat No: Z18) başvurmaları gerekmektedir. Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi Fotokopisi ve Aslı, Erkek Adaylar İçin Askerlik Durum Belgesi, Sağlık Kurul Raporu ( Üniversitemiz Hastanesinden Alınacaktır.) Adli Sicil Kaydı, Son 6 Ay İçerisinde Çekilmiş Fotoğraf (4 Adet), Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Aslı, Üniversitemize Yerleştirildiğini gösteren Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı), Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Kampüs Şubesinden Açılacak Hesap Numarası, Mal bildirim formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalı olmalıdır.), Adres ve Telefon Numaralarını Belirtir Dilekçe.