Erciyes'te mangal keyfi başka!

Erciyes Dağı Günübirlik Piknik Alanı vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes'te mangal keyfi başka!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri merkeze 29 km uzaklıkta bulunan Erciyes Dağı, günübirlik piknik alanı olarak yoğun ilgi görüyor. Özellikle Bayram tatili süresince Kayserili vatandaşların, şehirin gürültüsünden uzaklaşarak Erciyes Dağın eteklerinde mangal keyfi yapıyor. Erciyes Dağı'nın girişinde yer alan kamelyalar, vatandaşlar tarafından tercih ediliyor.

Sıcak yaz günlerinde serin havasıyla tercih edilen Erciyes Dağı Günübirlik Piknik Alanı, Kurban Bayramı boyunca da serinleten havasıyla yaz günlerinde de büyük ilgi görüyor. Kurbanlarını kesen, etleri hazırlayan vatandaşlar soluğu piknik ve mesire alanlarında  alıyor. Kurban Bayramı'nın sıcak geçmesiyle bunalan Kayserililer, dağ esintisinde mangal yakmak için Erciyes Dağı Günübirlik Piknik Alanı'nı tercih ediyor.

Vatandaşlar, doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda dağ manzarasının eşsiz güzelliklerinin tadını çıkarıyorlar. Erciyes Dağı Günübirlik Piknik Alanı, sadece doğayla iç içe olmak isteyenler için değil, aynı zamanda yürüyüş yapmak isteyenler için de imkan sunuyor.

Hem bayram tatili hem de güzel hava koşulları, bu alana olan ilgiyi arttırmış durumda. Vatandaşlar, aileleriyle birlikte unutulmazlar biriktirirken, şehrin içinden uzaklaşmanın keyfini yaşıyorlar.