Ekmek zammı bilmecesi sürüyor! KESOB: Zam haberlerine karşı hassas olun!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, ekmek zammı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, zam olup olmayacağı kararının önümüzdeki hafta belli olacağını dile getirdi. Detaylar Kayseri Olay Haber Merkezi olarak hazırladığımız Kayseri Haber bülteninde...

Ekmek zammı bilmecesi sürüyor! KESOB: Zam haberlerine karşı hassas olun!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de 4 TL'ye satılan 200 gr ekmeğin fiyatının artan maliyetler gerekçe gösterilerek 5 TL'ye çıkacağı haberleri üzerine açıklama yapan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, henüz zam gelmediğini belirtti. Odakır, fiyatın önümüzdeki hafta yapılacak toplantı sonrası belirleneceğini belirterek, "Yapacağımız toplantıda artan maliyetler de göz önüne alınarak fırıncı esnafımızın da, vatandaşımızın da mağdur olmayacağı bir karara varılacaktır" dedi. 
Esnaf Odası'ndan ekmek zammı açıklaması: Zam haberlerine karşı hassas olun!'ZAM HABERLERİNE KARŞI VATANDAŞLARIMIZ VE FIRINCI ESNAFIMIZ HASSAS OLSUN'

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, zam haberlerinin ardından konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bugün basında yer alan ekmeğe zam haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Çünkü ekmek satış fiyatına yönelik yapılacak yeni düzenlemelere tek bir mercii tarafından karar verilmemektedir. Birliğimize bağlı Fırıncılar ve Uncular Odası tarafından yapılan ve basında yer alan ekmeğe zam konusu hakkında Birliğimiz tarafından bir karar alınmamış ve duyurusu yapılmamıştır.  Bu kapsamda, gelecek hafta Kayseri Valiliği, Kayseri Ticaret İl Müdürlüğü, Kayseri Ticaret Odası ve KESOB yetkililerinden oluşan komisyonun yapacağı toplantı ile ekmek satış fiyatı görüşülecek ve karara bağlanıp duyurusu  yapılacaktır. Yapacağımız toplantıda artan maliyetler de göz önüne alınarak fırıncı esnafımızın da, vatandaşımızın da mağdur olmayacağı bir karara varılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyor, çıkan haberlere ve tek taraflı yapılan duyuruya karşı vatandaşlarımızın ve fırıncı esnafımızın hassas olmalarını rica ediyoruz.
Esnaf Odası'ndan ekmek zammı açıklaması: Zam haberlerine karşı hassas olun!NİSAN AYINDA KESOB YÖNETİMİ ZAM KARARI ALMIŞTI!
Diğer yandan KESOB yönetimi Nisan ayında toplanmış ve artan maliyetler gerekçesitle ekmeğe zam yapılması yönünde karar almıştı. Ancak bu yönde alınan kararın ardındançıkan tartışmalar sonrası oda yönetimi sessiz kalmış ve bu durum tartışmaları beraberinde getirmişti.
İŞTE O KARAR...Esnaf Odası'ndan ekmek zammı açıklaması: Zam haberlerine karşı hassas olun! Esnaf Odası'ndan ekmek zammı açıklaması: Zam haberlerine karşı hassas olun!

'Ekmek zammı' tartışması sürüyor! İşte Kayseri'de esnafın 'ekmeğe zam' talebinin belgesi!

Haberin detayları için TIKLAYIN