Dikkat çeken tepki: Efsunlu olduklarını düşünüyorlar! Şaka gibisiniz!

'Şaka gibisiniz! Artık bazı yaptıklarınızı halka anlatamıyorsunuz, çok net görülüyor! Gerektiğinde kürsüleri istediğiniz açılış noktasına taşıyorsunuz! Açılışları da kendi personelinize yapmaya başladınız! Halk yaptıklarınızın farkında...'

Dikkat çeken tepki: Efsunlu olduklarını düşünüyorlar! Şaka gibisiniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, tepkisiyle dikkat çekti. Yücel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda bir süre Bakanların katılımıyla yapılan hızlı tren ihalesine yönelik açıklamaların yapıldığı toplantıyı gündeme taşıdı.


Yaklaşık 2 yıldır pandemi nedeniyle Belediye Meclis Salonu’nda, Meclis toplantılarını yapamadıklarını dile getiren Yücel, Bakanların geldiği gün ortaya çıkan kalabalığa da dikkat çekerek, “Şaka gibisiniz” dedi.
Yücel, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis salonunda,  biz 2 yıldır nerdeyse 1 kez meclis toplantısını yapabildik! Neden mi? 
Çünkü pandemi var. 70 meclis üyesi için problem olabilir. Bu hafta şehrimize gelen bakanlarımızı aynı salonda 3 kat fazla kalabalıkla ağırlayan belediye başkanımız, sanırım mesele partisel olunca efsunlu olduklarını düşünüyor!  Hem de muhalif meclis üyeleri konuşmasın diye kaldırılan meclis kürsüsü de yerinde! Şaka gibisiniz!  Artık bazı yaptıklarınızı halka anlatamıyorsunuz, çok net görülüyor! Gerektiğinde kürsüleri istediğiniz açılış noktasına taşıyorsunuz! Açılışları da kendi personelinize yapmaya başladınız! Halk yaptıklarınızın farkında. Umarım siz de farkına varırsınız! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis toplantıları, pandemi gerekçesiyle yaklaşık 2 yıldır Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılıyor.