Dikkat! 12 adet konut arsası satacak...

Kayseri'nin İncesu Belediyesi 3 mahallede 12 adet taşınmazı encümen huzurunda gerçekleştireceği açık artırma usulü ile satacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Dikkat! 12 adet konut arsası satacak...

Kayseri’nin İncesu Belediyesi 3 mahallede 12 adet taşınmazı ihale ile satacak. Küllü Mahallesinde 5, Hamurcu Mahallesinde 5 ve Süksün Cumhuriyet Mahallesinde 2 olmak üzere toplam 12 adet imar durumu konut vasfında olan taşınmazları encümen huzurunda gerçekleştireceği açık artırma usulü ile satacak.

Taşınmazların satışı, 08.05.2024 tarihinde saat 14.00'da Belediyemiz Hizmet Binası'nda yapılacak.  Taşınmazlara ilişkin şartname ve ekleri, www.incesu.bel.tr adresinden veya İncesu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden temin edilebilir.

İhale şartnamesi Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilir. İhale dosya bedeli 200,00 TL olup, İncesu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilir. Katılımcı, yatırmış olduğu dosya bedelinin yattığını gösterir makbuz fotokopisini, idareye "Aslının Aynıdır " diye tasdik ettirdikten sonra, diğer parsellerin ihalesine katılmak için kullanabilir.

İhale katılımcılarının belirtilen evrakları İncesu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne ihalenin yapılacağı tarihte en geç saat 12:30'a kadar teslim etmesi gerekmektedir.

İncesu Belediyesi'nin ihale ilanı için TIKLAYINIZ

Dikkat! 12 adet konut arsası satacak...