Deniz Yağan'ın ilk icraatı bakın ne olacak?

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde seçimler tamamlandı. Resmi olmaya verilere göre CHP'nin adayı Deniz Yağan 289 oy farkla seçimi kazandı. Seçimin ardından açıklamalarda bulunan Yağan, ilçede yapacağı ilk icraatını da açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Deniz Yağan'ın ilk icraatı bakın ne olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde tekrarlanan başkanlık seçiminde seçmen, yeniden sandık başına giderek oyunu kullandı. Cumhur İttifakı’nın MHP’li adayı Menduh Uzunluoğlu ile CHP’nin adayı Deniz Yağan arasında kıyasıya bir rekabetin yaşandığı seçimde, kesin olmayan sonuçlara 289 oy farkla sandıktan birinci çıkarak Pınarbaşı’nın yeni belediye başkanı oldu. 

Yağan, seçimin ardından Pınarbaşılılara teşekkür ederken, ilçede yapacağı ilk icraatı da açıkladı. Önceliğinin halka kucaklaşıp sevincini paylaşmak olacağını söyleyen Yağan, ardından yapacağı işleri açıkladı. 

İlk olarak ilçede Et, Süt Entegre tesisi ile ilgili bir girişim yapacağını söyleyen Yağan ardından yem fabrikası ve asfalt şantiyesi için çalışmalar yapacağını aktardı. Yağan, “Halkımıza hizmet için her türlü projemizi hayata geçirmek için emek vereceğiz.” ifadelerini kullandı.