MHP'den Pınarbaşı açıklaması: Bulgular 300'ün üzerinde!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı ilçesindeki seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

MHP'den Pınarbaşı açıklaması: Bulgular 300'ün üzerinde!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı ilçesindeki seçim sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama. 

Özdemir: Islak imzalı oylar sisteme henüz girmeye başlamıştır!

MHP'li Özdemir, 'Pınarbaşı’nda resmi olmayan sonuçlara göre bir irade beyan etmek şuan için mümkün değildir. Pınarbaşılı hemşerilerimiz demokratik iradelerini ortaya koymuştur. Islak imzalı oylar sisteme henüz girmeye başlamıştır. İlave olarak geçersiz oylarla ilgili ilk bulgular 300’ün üzerinde olduğunu işaret etmektedir' diye konuştu.

MHP'den Pınarbaşı açıklaması: Bulgular 300'ün üzerinde!

Özdemir: Takip etmeye devam ediyoruz

Pınarbaşı ilçe teşkilatında seçim sonuçlarının takip edildiğini kaydeden Özdemir,  'MHP Kayseri İl başkanımız ve MHP Pınarbaşı İlçe Başkanımız ve teşkilatımızla seçimleri MHP Pınarbaşı ilçe teşkilatımızda takip etmeye devam ediyoruz. Pınarbaşılı hemşerilerimiz müsterih olsun, ilçemizin huzurunu koruyarak neticeleri takip etmeye devam edeceğiz' şeklinde konuştu.