Deniz Yağan'dan ilk açıklama!

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde tekrarlanan seçimden kesin olmayan sonuçlara göre başkan seçilen Deniz Yağan'dan ilk açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Deniz Yağan'dan ilk açıklama!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde seçim tamamlandı. Resmi olmayan verilere göre Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) adayı Deniz Yağan seçimi kazandı. Seçimin ardından ise açıklamalar peş peşe gelirken, Yağan Pınarbaşılılara teşekkür etti. ü

Yağan, kesin olmayan sonuçlara göre seçimi 289 oyla kazandıklarını söylerken, sürecin avukatlar ve milletvekilleri tarafından da yakından takip edildiğinin altını çizdi.

Yağan, “Pınarbaşı iyi bir seçim süreci geçirdi. Daha önceki seçimlerimizdeki gibi sıfırdan başladık. Seçmenlerimizle tek tek bir araya geldik. Netice itibariyle hakkımız olan şeyi tekrar halkımız bize iade etti. Kesin olmamakla birlikte 289 oy farkla kazandık. Avukatlarımız, vekillerimiz süreci takip ediyorlar. İlçe hepimizin ilçesi asla ayrıştırıcı olmayacağız. Tüm Pınarbaşı halkına teşekkür ediyorum.