Demircioğlu ve Açıkalın'ın sapır supur kapışması

Kayserispor'un iki eski başkanı Ahmet Demircioğlu ve Nurettin Açıkalın sosyal medya üzerinden 'Sapır supur' bir kapışmanın tarafları oldu.

Kayserispor da bir yanda Ali Çamlı’nın yeniden başkan olması konuşulurken diğer yandan iki eski başkan Sosyal medya üzerinden ‘sapur supur’ bir tartışmanın tarafları oldu. Kayserispor eski başkanlarından Ahmet Demircioğlu ve Nurettin Açıkalın, Kayseri Olay’ın “Flaş! Ali Çamlı’nın yeniden Kayserispor başkanlığı açıklaması: Varım ama…” başlı haberinin sosyal medya paylaşımının altında karşı karşıya geldi.

İlk paylaşım Demircioğlu’ndan

 Kayseri Olay’ın paylaşımının altına ilk yorum Ahmet Demircioğlu’ndan geldi.  İsim vermeden “İhaleci başkan” ifadesiyle Açıkalın’ı hedef alan Demircioğlu, paylaşımında, “İhaleci başkan 3 maç kala, sapur supur konuşmasaydı , Ali Çamlı ligde bırakmıştı, ama bunda da bi hayır var, Ali hocam takımı düzlüğe çıkartır süper lige döneriz” ifadelerine yer verdi. 
Demircioğlu’nun bu paylaşımına Nurettin Açıkalın’ın tepkisi gecikmedi. Açıkalın, Demircioğlu’na “… Ahmet Demircioğlu Altın Saray Otelinde kumar oynatmaya benzemez bu işler. Sen kendi işine bak. Sapur supur konuşmayı sen kimseye bırakman memleketde…” sözleriyle karşılık verdi.

Amca Açıkalın da tartışmaya dahil oldu

Nurettin Açıkalın’ın amcası Şaban Açıkalın da tartışmaya dahil olarak “Ahmet Demircioglu aldığın faizleri biliriz.. O da sonunda sana yar olmadı ya dağıldın gittin…” ifadeleriyle Demircioğlu’nu hedef aldı. 

Candan evin varsa

Nurettin Açıkalın, daha sonra X sosyal medya hesabından “Eski bir Rus atasözü derki ; camdan evin varsa komşunun camına taş atma…” sözleriyle tartışmayı farklı bir platformda isim vermeden sürdürdü.