Daşdemir son yolculuğuna uğurlandı

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'in vefat eden annesi Salime Daşdemir, son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bülteninde…

Daşdemir son yolculuğuna uğurlandı

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir’in vefat eden annesi Salime Daşdemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Kayserili Araştırmacı Hilmi Daşdemir’in annesi Salime Daşdemir, 68 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Merhume Daşdemir, Ankara’da kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, çok sayıda siyasi ve bürokrat katıldı.

Hilmi Daşdemir kimdir?
1974 Kayseri’de dünyaya gelen Hilmi Daşdemir Kayseri’nin Talas İlçesi Süleymanlı Köyündendir. Dilek Daşdemir ile evli ve 1 çocuk babasıdır. Optimar Danışmanlık, Tanıtım, Araştırma ve Organizasyon A.Ş. ise 1994'ten beri araştırma ve danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren, ürettiği projelerde öncelikle üyesi bulunduğu TUAD, ESOMAR gibi ulusal ve uluslararası mesleki kurumların belirlediği temel etik kural ve prensipleri PEŞİNEN kabul eden; ISO 20252 KALİTE belgesine sahip, yaptığı işin ve ürettiği bilginin bilimselliğinden ve nesnelliğinden ödün vermeyen bir kurumdur.

Daşdemir son yolculuğuna uğurlandı
Daşdemir son yolculuğuna uğurlandı