Daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı! Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin Kafro yüzünden yeminini bozdu!

Kayseri'de kurulu bulunan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaptı. Adeta yeminini bozan Ertekin, bakın ne tavsiyesinde bulundu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı! Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin Kafro yüzünden yeminini bozdu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kurulu bulunan ve TMSF bünyesinde satış süreci devam eden Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den 'Gurmelere' taş çıkartan paylaşım. Mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir çelikten enerjiye kadar 8 ayrı alanda ve birçok konuda faaliyetlerini sektörün lideri olarak sürdüren, 30 şirkete sahip olan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Ertekin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu temaslarına yönelik dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 'Yediğimi, içtiğimi, gördüğümü hiç paylaşmam, paylaşmayı doğru da bulmam' diyen Ertekin, yeminini bozdu ve Kafro Pizzeria paylaşımı yaptı. 

Daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı! Erciyes Anadolu Holding CEO'u Ertekin Kafro yüzünden yeminini bozdu!

'Yediğimi, içdiğimi, gördüğümü hiç paylaşmam' dedi ama bu kez paylaştı! İşte nedeni

Sıra beklediğine de dikkat çeken Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Kafro ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: Bu hafta Diyarbakır Anabayimiz Karavil Pazarlama YK Başkanı Abdülkadir Karavil bey ile Mardin, Midyat, Nusaybin, Kızıltepe, Şırnak, Cizre, Silopi, Eğil ve Diyarbakır’da bayilerimizle bir araya geleceğiz. Sabah Diyarbakır’dan Şırnak’a gitmek için yola çıktık. Yol üzerinde Midyat’ın Süryani köylerinden Kafro’da yemek molası verdik. Kafro ya da Türkçe adı ile Elbeğendi köyü muhteşem taş evleri olan bir köy. Yediğimi, içdiğimi, gördüğümü hiç paylaşmam, paylaşmayı doğru da bulmam ama Kafro köyüne gelip Kafro Pizzeria’da muhakkak pizza yemenizi tavsiye ederim. Son dönemde yediğim en güzel pizzayı yedim. Çok popüler bir mekan sıra bekliyorsunuz ama inanın buna değiyor.

Daha önce yapmadığı bir şeyi yaptı! Erciyes Anadolu Holding CEO'u Ertekin Kafro yüzünden yeminini bozdu!