CEO Ertekin Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketini açıkladı!

Satış sürecine ilişkin detayların merakla takip edildiği Erciyes Anadolu Holding'in CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, yaptığı açıklamayla Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketini açıkladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

CEO Ertekin Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketini açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Anadolu Holding’in geçtiğimiz yıl kasım ayında konuşmaya başlayan satış sürecine ilişkin tüm detaylar yakından takip ediliyor. Bugüne kadar holding bünyesinde bulunan 4 şirket ihaleye çıkarken sadece bir şirket için tekrar görüşmeler yapılacağı paylaşılmıştı. TMSF tarafından ise son olarak holding bünyesinde bulunan 5. şirket için ihale tarihi 25 Haziran olarak açıklanmıştı. 

CEO Ertekin: Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketi

Diğer yandan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), ilk 1000 sıralaması açıklandı. Sıralamada holding bünyesinde bulunan Hes Kablo 101. sırada yer aldı. Hes Kablo tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye İhracatçılar Meclisi İhracat İlk 1000 sıralamasında 101. Sırada yer almanın, kablo sektöründe ve şehrimiz Kayseri’de ihracat şampiyonu olmanın gururunu yaşıyoruz.” denildi. 

CEO Ertekin: Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketi

Bir paylaşım da Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den geldi. CEO Ertekin paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’nin en büyük kablo şirketi. Türkiye’nin en büyük kablo ihracatçısı. Kayseri’nin en büyük şirketi. Kayseri’nin en çok ihracat yapan şirketi. Holdingimizin amiral gemilerinden Hes Kablo’nun ‘En’ listesi uzayıp gidiyor. Maşallah“

 

 

Hes Kablo hakkında:

1974 yılında enerji kabloları üretmek amacıyla kurulan HES Kablo, kısa sürede bakır haberleşme kablosu, fiber optik kablo, enerji kablosu, alüminyum iletken, emaye bobin teli, solar kablo ve zayıf akım kablolarının üretimini de yaparak kablo ve iletken sektörünün tamamına hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur.
“Güven Veren Teknoloji” sloganı ile hareket eden HES Kablo, 50 yıldır sahip olduğu “know-how” ve sunmuş olduğu kaliteli ürünler ile uluslararası arenada bilinir bir marka haline gelmiştir.

CEO Ertekin: Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketi

120,000 m²’si kapalı olmak üzere toplamda 250,000 m² alandaki entegre tesislerde yapılan üretim, ISO 9001 standartlarına göre ve ISO 10002, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 ve ISO 50001 gerekleri göz önünde bulundurularak, alanında bilgi ve deneyim sahibi yaklaşık 1000 kişilik uzman bir ekip tarafından, modern ve teknolojik gelişmelere uygun makine ve yöntemler kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Ulusal ve uluslararası gözetim firmalarının periyodik olarak yapmış olduğu denetimler sonucu verilen ISO, TSE, VDE, BASEC, SII, GOST, ETL, UKRSEPRO ve KEMA gibi kalite belgeleri, HES Kablo markasına ve ürünlerine gösterilen güvenin bir ifadesidir. Üretimin her aşamasında modern test cihazları ve kontrol yöntemleri kullanarak yüksek kaliteli ürünlerin müşteriye ulaştırılmalarını sağlayan HES Kablo, uluslararası ve yerli standartlara göre imal edilen ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnamelerine ve isteklerine göre de ürün geliştirmektedir.

CEO Ertekin: Kayseri'nin en çok ihracat yapan şirketi