Cumhurbaşkanı'ndan Özhaseki'ye telefonda talimat

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de Yerel Yönetimler İstişare Ve Değerlendirme Bölge Toplantısı'na katıldı. Burada telefonla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile konuşan Özhaseki'ye Cumhurbaşkanı neler söyledi? Detaylar ile ilgili Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bültenimiz.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cumhurbaşkanı'ndan Özhaseki'ye telefonda talimat
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de Yerel Yönetimler İstişare Ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’nda 13 belediye başkanı ve 9 tane il meclis başkanı ile bir araya geldi. Özhaseki burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı arayarak bilgi verdi. Erdoğan’dan ise Özhaseki’ye telefonda bakın nasıl bir talimat geldi. 

Telefonda seçim ve strateji geliştirmek için toplandıkları söyleyen Özhaseki, “Cumhurbaşkanım burada Adana, Aksaray, Karaman Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sivas, Yozgat ve Kayseri Belediye başkanları ayrıca 9 tane il meclis başkanımız var. Seçim için strateji gelişmek, yapılacakları kendi aramızda istişare etmek için toplandık.” dedi.

Cumhurbaşkanı'ndan Özhaseki'ye telefonda talimat

Daha sonra konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan çalışmalardan dolayı katılımcılara teşekkür etti. Erdoğan, ““Öncelikle 14 Mayıs seçiminde gösterdiğiniz gayret ve yaptığınız fedakârlık için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hamdolsun Cumhur İttifakı’nın meclis çoğunluğunu almasıyla işin bu tarafını başarıyla tamamladı. Şimdi önümüzde ikinci tura kalan Cumhurbaşkanı seçimini tamamlamak var. Milletimizin 14 Mayıs’ta bize gösterdiği teveccüh ve sandıkta verdiği 27 milyonun üzerindeki rekor oy ikinci tur için en büyük güvencemizdir.” ifadelerini kullandı.

28 Mayıs içinde uyarılarda bulunan Erdoğan, “Oyun firesiz bir şekilde 28 Mayıs’ta sandığa taşınmasını sağlamamız gerekiyor. Bunun için ne gerekiyorsa yapmamız şarttır. Muhalefet tarafının çırpınışlarını aradaki farkı kapatma yetmeyecektir. Diğer adaylara oy verenlerinde mümkün olan en yüksek desteği almak için elbette gece gündüz çalışacağız. Ama hepsinin ön şartı kendi oyumuza sahip çıkmaktır. Bunun için teşkilatlarımız ve belediye başkanlarımız seçim sonuçları açıklanana kadar eksiksiz bir şekilde çalışmalı en küçük bir eksiğe, gediğe, rehavete yer vermemelidir. Değerli kardeşlerim ben sizlere güveniyorum.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı'ndan Özhaseki'ye telefonda talimat

Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Özhaseki, “Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan : “Teşkilatlarımızın ve belediye başkanlarımızın seçim sonuçları açıklanana kadar eksiksiz ve rehavetten uzak bir şekilde çalışacağına inanıyorum. İnşallah ikinci turda hem oy olarak hem de oransal olarak tarihi bir sonuçla kazanıp ülkemize beş yıl daha hizmet etme şerefine nail olacağız.” ifadelerine yer verdi.