Cumhur ittifakı iftarda buluştu

Cumhur İttifakı, MHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar yemeğinde buluştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Cumhur ittifakı iftarda buluştu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti. MHP İl Başkanı Seyit Demirezen’in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı’nın adayı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP İlçe Belediye Başkan adayları katıldı.

Cumhur ittifakı iftarda buluştu

İftar yemeğinde konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yerel seçimler için iddialı konuşarak, ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ne verilmiş olan 5 ilçe ve AK Parti’ye verilmiş olan 11 ilçe artı büyükşehirle birlikte 17-0 yapmak için genel başkanımıza söz verdik. Cenab-ı Allah nasip ederse ve sizlerin de destekleriyle liderimize mahcup olmayacağız. 31 Martta Cumhur İttifakı’nın zaferini 17-0’la taçlandıracağız, milletimiz Cumhur İttifakı’ndan hizmet bekliyor. 15 Temmuzdan itibaren çizgimizi hiç bozmadan yürüdüğümüz için de vatandaşlarımız diğer ittifaklara bizleri benzetmiyor ve bizleri kucaklıyor’ dedi. 

Cumhur ittifakı iftarda buluştu
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise o anları, ‘Cumhur İttifakı milletin ta kendisidir. Cumhur, millet demektir. İttifakımız "önce ülkem ve milletim" anlayışı ile siyasi ahlak ve erdemin simgesi olmuştur. Gece gündüz demeden sahada birlikte çalışan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kollarına sonsuz şükranlarımızı sunuyorum. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İl Başkanı Seyit Demirezen, Milletvekili Baki Ersoy ve İl Başkanımız Fatih Üzüm ile birlikte MHP Teşkilat İftar Programı'nda bir araya geldik.’ ifadeleri ile paylaştı.