Çocuk teslimi kitap oldu

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın danışmanı Avukat Muhammet Seyit İmir, 'Çocuk Teslimi ve Çocukla Kişisel İlişki Kurulması' adlı kitabı çıktı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Çocuk teslimi kitap oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Parçalanmış ailelerle birlikte ebeveynler arasında kalan çocuklar büyük dramların yaşanmasına neden oluyor. Taraflar arasında çocukların tesliminde birçok sorun yaşarken İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ın danışmanlığını yapan Avukat Muhammet Seyit İmir ilk kitabında bu konuyu ele aldı. Emir’in Adalet Yayınları’ndan çıkan “Çocuk Teslimi ve Çocukla Kişisel İlişki Kurulması” isimli kitap raflarda yerini alırken; kitabı ilk okuyucularından biri de İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş oldu.

Çocuk teslimi kitap oldu

Ataş, Emir’in kitabını sosyal medya hesabından da  “Kıymetli danışmanım Seyit İmir yeni çıkan “Çocuk Teslimi ve Çocukla Kişisel İlişki Kurulması” başlıklı ilk kitabını bizlere takdim etti. Bu değerli kitabın çocuk haklarının gelişimine ve hukuk öğretisine katkı sunmasını temenni ediyor, danışmanıma akademik çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadeleriyle duyurdu.