CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!

CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Vatandaşın her alanda adalet istediğini dile getiren Genç, 'AKP uygulamalarıyla hukukun üstünlüğünü değil, üstünlerin hukukunu milletin başına bela etti' dedi. 'Ufukta değişim var' diyen Genç, 'Vatandaş artık değişim istiyor. Anadolu'nun kalbi Kayseri'de bu değişimin önemli bir merkezi olacak. Vatandaşlarımız haksızlıklara, hukuksuzluklara dur diyecek. Biz bu değişim beklentisini, güzel baharların heyecanını ve coşkusunu vatandaşımızda görüyoruz' diye konuştu.

CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra ilçe ziyaretleriyle de seçim çalışmalarını sürdüren Genç, sıkıntıları dinliyor, Millet İttifakının projelerini anlatıyor.  Genç, “Gittiğimiz her yerde vatandaşın adalet feryadına şahitlik ediyoruz. Mevcut iktidarın adaletsiz uygulamaları vatandaşı canından bezdirmiş. Biz söz veriyoruz, önce adaleti, sonra bereketi ve hakça paylaşmayı bu ülkede hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu. 
CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, beraberindeki Millet İttifakı Milletvekili adayları ile birlikte  Tomarza ve İncesu ilçelerinde vatandaşları ziyaret etti. Genç, ilçelerin yanı sıra kent merkezinde de mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşı dinlemeye devam ediyor. 
'ÜSTÜNLERİN HUKUKU DEĞİL, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ’ DİYEREK MİLLETTEN OY İSTEYENLER, HER ALANDA GÜÇ SARHOŞU OLDULAR, KOLTUKLARI BIRAKMAMAK İÇİN ÜSTÜNLERİN HUKUKUNU, ADALETSİZLİKLERİ BU MİLLETİN BAŞINA SARDILAR'
Gittikleri her yerde vatandaşın özellikle adalet feryadına şahitlik ettiklerini dile getiren Genç, “Memlekette adalet olursa güven olur, demokrasi olur, üretim olur, kalkınma olur. Ne yazık ki AKP iktidarı gelinen süreçte adalet başta olmak üzere birçok değeri hiç etti. ‘Üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü’ diyerek milletten oy isteyenler, 20 yılın sonunda her alanda güç sarhoşu oldular, koltukları, rantları bırakmamak için üstünlerin hukukunu, adaletsizliği bu milletin başına sardılar.  Yani yine aldattılar, yine kandırdılar. Adaletin olmadığı bir ülkede demokrasi olmaz, ekonomi kalkınmaz, insanlar geleceğe güvenle bakamaz. Biz Millet İttifakı olarak önce adalet inşa edeceğiz. Bu iktidarın adaletsiz uygulamalarına son vereceğiz. Önce adaleti, sonra üretmeyi, bereketi, hakça paylaşmayı inşa edeceğiz. Özlenen Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız” diye konuştu.CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!'AKP’NİN PEMBE RAKAMLARI İLE MİLLETİN MUTFAĞINDA YAŞANANLAR GERÇEK BİRBİRİNİ TUTMUYOR'
Adalet başta olmak üzere ekonomide yaşanan ve her geçen gün çığ gibi büyüyen sorunların da vatandaşı nefes alamaz duruma getirdiğini kaydeden CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, “AKP her ne kadar TÜİK rakamlarıyla gerçekleri saklasa da milletimiz yaşadığı sıkıntıları biliyor. AKP’nin pembe rakamları ile milletin mutfağında yaşanan gerçek birbirini tutmuyor. Enflasyon karşısında pul olan kazanımların, hiç edilen alın gücünün hesabını bu millet sandıkta AKP’ye soracak. Milletimiz bu iktidara gereken cevabı vermek için 14 Mayıs’ı yani milletin iradesinin yansıyacağı sandığı bekliyor” dedi.CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!'ARTIK KARANLIKLARI DEĞİL, AYDINLIK GÜNLERİ KONUŞMA ZAMANI. ARTIK KARA KIŞLARI DEĞİL, BAHARLARI YAŞAMA ZAMANI'

Kayseri’de gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların değişim beklentisi içerisinde olduğunu belirten CHP Kayseri Milletvekili adayı Aşkın Genç, “Vatandaş artık değişim istiyor. Anadolu’nun kalbi Kayseri’de bu değişimin önemli bir merkezi olacak. Vatandaşlarımız haksızlıklara, hukuksuzluklara dur diyecek. Biz bu değişim beklentisini, güzel baharların heyecanını ve coşkusunu vatandaşımızda görüyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Millet İttifakı paydaşlarımızla birlikte, el ele vererek, ülkemizi hak ettiği noktalara taşıyacağız. Artık karanlıkları değil, aydınlık günleri konuşma zamanı. Artık kara kışları değil, baharları yaşama zamanı. Daha fazla kaybedecek zaman yok. Vatandaşımız da bunun farkında. İnşallah 14 Mayıs’ta sandıkta gerekeni önce vatandaşımız, sonra da Millet İttifakı kadroları yapacak ve Kayserimiz’e, ülkemize yine baharlar gelecek” şeklinde konuştu.   
CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!
CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!CHP Milletvekili adayı Aşkın Genç: Vatandaş her alanda adalet istiyor!