'Milletvekili olursam Kayseri'ye ofis açacağım'

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hüseyin Cahit Özden, seçim öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Özden Kayseri'ye bir ofis açacağını da söyledi. O ofis Kayseri'ye neler kazandıracak?

'Milletvekili olursam Kayseri'ye ofis açacağım'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Seçim nabzının tutulduğu Olay Türk Tv ekranlarında milletvekili adayları yerlerini almaya devam ediyor. Bununla birlikte Kayseri gündeminin ele alındığı gazeteci Cafer Zengin’in sunduğu ‘Haberin İçinden’ programının bu haftaki konuğu Ak Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hüseyin Cahit Özden oldu.  Özden, birbirinden önemli açıklamalarda bulunurken Kayserili vatandaşla daha rahat iletişim kurabilmek adına bir ofis açmak istediğini söyledi. 

'Milletvekili olursam Kayseri'ye ofis açacağım'

‘İL BAŞKANIYKENDE DÜŞÜNMÜŞTÜM’
Özden, projesinin detaylarını da paylaştı. Özden, “Bir projem vardı tabi yeni değil il başkanlığındayken demiştim ki kendi kendime söz vermiştim inşallah Allah nasip ederse yine aynısını yapacağım Kayseri’ye ofis açacağım. Kayseri’ye açtığım ofise bir tane danışman arkadaşı oturtacağım devamlı burada oturacak. Kesinlikle orası kapanmayacak. Haftanın 4 günü ben buraya geldiğimde pazar günleri hariç bende o ofiste olacağım. Bu ofiste Ankara’daki meclisteki yerimiz arasında bir bağlantımız olacak. Karşılıklı buradakilerin görüşleri, fikirleri orada yapabileceğimiz işleri otomatik olarak takip etmeyi düşünüyordum. Allah nasip ederse bunu tekrar yapmak istiyorum. Ama yapabilirim ama olurum ama olamam Allah bilir. Fikir sordun fikir olarak söyleyeyim kesinlikle Kayseri’ye bir ofis açacağım.” diye konuştu. 

'Milletvekili olursam Kayseri'ye ofis açacağım'

‘ANKARA’YA GİTMEKTENSE MEMELKETİNDE DERDİNİ ANLATMAKTAN YANAYIM’
Geçmiş yıllarda yaptığı İl başkanlığı döneminden de bahseden Özden, “Hatırlar mısınız? Benim altıncı katta bir il başkanlığında dairemin katımız vardı basınla ilgili. Orada bir kürsümüz vardı. Her hafta cumartesi günü oraya bir milletvekili gelir basın açıklaması yapardı. Sonrada nöbetçi vekil otururdu. Bunun bir benzerini yapacağımı söylüyorum. Orada bir vekilimiz orada vekilimiz Ankara'daki olayları sizlere anlatırdı. Sizler ayrıldıktan sonra da bütün kimin derdi varsa akşama kadar orada o vekilimiz onların notlarını alırdı. Yanında hem bir danışmanı olurdu hem de il başkanımızdan bir arkadaş olurdu. Mutlaka bir başkan yardımcımız da yanında olur. Notları alır bakardı. Bunu Allah izin verirse inşallah nasip olur da kısmet olur eğer vekil olursam aynısını yapmayı düşünüyorum. Bu ve milletin Ankara'ya kadar gidip orada derdini anlatmaktansa kendi memleketinde gelip derdini anlatmasından yanayım. Bunu yapmak istiyorum.” ifadelerini kullandı.