CHP'den başsağlığı mesajı! Cinayet eğitim camiasını derinden üzmüştü

Eğitim camiasını derinden üzen silahlı saldırı için Kayseri CHP İl Başkanlığı başsağlığı mesajı yayınladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

CHP'den başsağlığı mesajı! Cinayet eğitim camiasını derinden üzmüştü

Eğitim camiasını derinden üzen silahlı saldırı için Kayseri CHP İl Başkanlığı başsağlığı mesajı yayınladı.

Kayseri CHP İl Başkanlığı, İstanbul'da önceki gün yabancı uyruklu öğrenci Y.K, tarafından tabancayla vurularak öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için başsağlığı mesajı yayınladı.

CHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan yayınlanan başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verildi; "Dün bir öğretmen öldürüldü! Bu elim olayı şiddetle kınıyor, Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.' sözünü bir kez daha hatırlatıyoruz. Merhum eğitimcimiz İbrahim Oktugan’a Allah’tan rahmet, ailesine, eğitimcilerimize ve öğrencilerimize baş sağlığı diliyoruz."

CHP'den başsağlığı mesajı! Cinayet eğitim camiasını derinden üzmüştü

Olay nasıl olmuştu?

Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak'taki özel lisede yabancı uyruklu öğrenci Y.K, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a (74) dün silahla ateş etmişti. Odasında uğradığı saldırıda ağır yaralanan Oktugan, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.