Bu videoyu izlemelisiniz… Kayserili gençlerin TOGG merakı

Türkiye'nin 100'üncü yılında gerçekleşen 60 yıllık hayali TOGG'un tanıtımına yönelik Kayseri'deki etkinlikleri haber olarak gündeme getirmiştik. AK Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan video çalışması etkinliklerde gençlerin TOGG merakını ortaya koyduğu için Kayseri Olay olarak o videoyu yayınlıyoruz.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu videoyu izlemelisiniz… Kayserili gençlerin TOGG merakı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin yerli ve Milli imkanlarIıyla ürettiği ve milletimizin 60 yıllık hayali olan TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş, Kayseri’de büyük bir coşkuyla karşılandı.

Erciyes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa özellikle gençler yoğun ilgi gösterdi. 
Programda katılımcılara bir konuşma yapan Karakaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  liderliği ve vizyonu doğrultusunda yerli araç TOGG’un, Cumhuriyetin 100. Yılında yollara çıkmasının gurur verici olduğunu" ifade etti.

Programa katılan gençlerin yoğun tezahüratları arasında konuşmasını sürdüren TOGG CEO’su Karakaş, gençlerin yerli ve milli projelere sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Programa ayrıca, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’da katılım sağlayarak gençlere, çalışma azminin sürekli olması ve gençlerin kendilerine güvenmeleri gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin 100’üncü yılında gerçekleşen 60 yıllık hayali TOGG’un tanıtımına yönelik Kayseri’deki etkinlikleri haber olarak gündeme getirmiştik. AK Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan video çalışması etkinliklerde gençlerin TOGG merakını ortaya koyduğu için Kayseri Olay olarak o videoyu yayınlıyoruz.

O videoyu izlemek için sayfa başındaki YouTube linkimize dokunun.