Flaş! O partinin adayından Kılıçdaroğlu'na destek

Seçimlere sayılı günler kala siyaset sahnesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Kayseri Olay Gazetesi, Kayseri'de yaşanan siyasi gelişmeyi Kayseri haber takipçileri için takip etmeye devam ediyor. İşte siyasette Kayseri son dakika gelişmesi…

Flaş! O partinin adayından Kılıçdaroğlu'na destek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanısıra Memleket Partisi Genel Başkanı Adayı Muharrem İnce ile Zafer Partisi adayı Sinan Oğan da Cumhurbaşkanlığı için yarışıyorken Kayseri’de flaş bir gelişme yaşandı.

Cumhurbaşkanı adaylarından Muharrem İnce’nin Kayseri Milletvekili adayı Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı adayın Muharrem İnce’nin partisi Memleket Partisi’nin Kayseri Milletvekili adaylarından Av. Furkan Altan, “Oylar kazanacak adaya, oylar Kılıçdaroğlu’na” diye açıklama yaptı.

Altan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: “Bu işin aması fakatı yok. Memurlar politize olmuş, kurumlar çürümüş, toplum yozlaşmış, millet kutuplaşmış, sınırlar kevgire dönmüş, ülke mülteci cehennemi olmuş, alım gücü bitmiş, hepimizin gençliği, hayalleri çalınmış. mafyaların soyguncuların elinde boğazına kadar pisliğe battığı kirli bir düzendeyiz. Tüm bunlar olurken hamaset dilinden başka hiçbir şey yapmayan iktidara karşı aday seçme lüksümüz yokBu aşamada bireysel istikbalimizi, gönlümüzdeki adayı bir kenara koymalıyız. Oylar kazanacak adaya. Oylar kılıçdaroğluna İlk turda bitirelim.”

Memleket Partisi Kayseri Milletvekili adayları şu isimlerden oluşuyor:

HASAN ÇETİN

FURKAN AHMET TECER

BEYZA ŞAHİN

TUNAHAN ÖNDER

YUSUF İHSAN ATASUN

İSMAİL FURKAN ALTAN

ALİ KEREM YAĞCIOĞLU

NURİ FURKAN SARI

YASİR ÇAKMAK

YILMAZ ALTIN