Bu imza unutulmaz!
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ameliyat olan belediye personelinin kızına unutulmaz bir anı bıraktı.
Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Belediyesi çalışanlarından Murat Yöntem’in ameliyat olan kızını ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Başkandan unutulmaz imza
Başkan Öztürk, ziyarette bir geleneği de yerine getirdi. Başkan Öztürk, küçük kızın kolundaki alçıya imza atarak, onun anılarına unutulmaz bir iz bıraktı.

Başkan Öztürk’ün ziyareti, Yahyalı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından, “Belediye Başkanımız Sn. Esat Öztürk, personelimiz Murat Yöndem’i evinde ziyaret ederek ameliyat geçiren kızına geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkanımız, aileye acil şifalar temennisinde bulundu.” ifadeleriyle paylaşıldı.