Bu haber OSB'ye dağ yolundan gidip gelenleri ilgilendiriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 25 Eylül Pazartesi günü Olay Türk TV'de yayınlanan Sansürsüz adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde.

Bu haber OSB'ye dağ yolundan gidip gelenleri ilgilendiriyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Başkan Büyükkılıç katıldığı televizyon programında 15 Temmuz Bulvarı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç yol yapım çalışmasında sona yaklaştıklarını bildirdi.

Başkan Büyükkılıç, "Tamamlanma aşamasında, bu sezon Sayın Genel Sekreter Yardımcımız Ali Hasdal söz verdi. Ekip çalışıyor, yol yapımı hızla devam ediyor, asfalt için altyapı hazırlanıyor." dedi.

Büyükkılıç sözlerine Büyükşehir Belediyesinin ciddi bir borcu olmadığını söyleyerek devam etti. Başkan Büyükkılıç, "Allah için iyi çalışıyoruz; şikayet etmiyoruz, şükrediyoruz, ciddi bir borcumuz yok, kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanıyoruz, yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Sadece biz değil diğer belediyelerimizde aynı şekilde, kardeşlerimizle el ele vermek suretiyle hizmetlerimizi yetiştirmeye ve vatandaşlarımızla buluşturmaya özen gösteriyoruz. Çok şükür ağlamıyoruz." dedi.Bu haber OSB'ye dağ yolundan gidip gelenleri ilgilendiriyor!Diğer yandan Başkan Büyükkılıç 15 Temmuz Bulvarı ile ilgili Temmuz ayında yaptığı açıklamada da: "Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak hızlı, güvenli ve konforlu ulaşım için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Organize Sanayi Bölgesi’ni Talas Bulvarı’na bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğundaki 15 Temmuz Bulvarı yapım çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda Kartal Bulvarı’na alternatif olacak ve şehrimizin trafik yükünü azaltacak yolumuzun şehrimize şimdiden hayırlı olmasını dilerim." ifadelerine yer vermişti.

Önceki dönem Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik zamanında yapımı tamamlanan Yılanlı Dağı bağlantısından sonra bu yılın ilk aylarında çalışmalarına başlanan 15 Temmuz Bulvarı ile Hacılar yolu üzerinden Eskişehir Bağları’na bağlantı için Kayseri Büyükşehir Belediyesinin yol yapım çalışması devam ediyor. Organize Sanayi Bölgesinden şehir merkezine doğru gelmek isteyen vatandaşlar, yapımı devan eden bulvar sayesinde Altınoluk yoluna ihtiyaç duymadan, kartal kavşağına girmeden çay bağları bölgesine ve Talas’a ışıksız ulaşabilecekler.