Boş duran askeri lojmanlar depremzedeler için açılsın!

Kayseri'de boş duran askeri lojmanların depremzedeler için açılması çağrısı yapıldı.

Boş duran askeri lojmanlar depremzedeler için açılsın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Kamil Karamete, boş halde duran askeri lojmanlara dikkat çekerek, “Depremzedeleri oralarda misafir edebiliriz” çağrısı yaptı. 
Boş duran askeri lojmanlar depremzedeler için açılsın!Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan deprem sonrası barınma sorunu gündeme gelirken, Demokrat Parti GİK Üyesi Kamil Karamete, boş duran askeri lojmanlara dikkat çekti. Karamete, “Üniversiteleri kapatmayın, eğitime ara vermeyin. Hava İkmalin lojmanlarının yarısından fazlası yıllardır boş duruyor. Diğer askeri lojmanlarda öyle. Depremzedeleri oralarda misafir edebiliriz” dedi.
Boş duran askeri lojmanlar depremzedeler için açılsın!
İYİ PARTİLİ TÜRK DE ÇAĞRI YAPMIŞTI
Diğer yandan İYİ Parti Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Osman Türk de bu yönde bir süre önce yaptığı açıklamada askeri lojmanların öğrenci yurdu olarak değerlendirilmesi çağrısı yapmıştı. Türk de deprem sonrası lojmanların değerlendirilmesi gerektiği yönündeki çağrısını yineledi. Türk, "23 Ağustos 2022 tarihinde gündeme getirdiğim KYK öğrencilerimize verilmesini talep ettiğim Lojmanlar. Bugün bir kez daha çağrı yapıyorum ve okulları uzaktan eğitime yönlendirip kapatana kadar bu lojmanlar bomboş ve kullanılabilir halde neden hala başında askerlerimizi nöbet tutturup boş evleri bekletiyorsunuz açın bu evleri depremzede kardeşlerimize açın" dedi.
Boş duran askeri lojmanlar depremzedeler için açılsın!