'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'

Kayseri'den deprem bölgesine destek sürüyor. Bu kapsamda Kayseri'de Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, Oda Başkanları deprem bölgesine giderek, yaraları sarmaya çalışıyor.

'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’den deprem bölgesine destek sürüyor. Bu kapsamda Kayseri’de Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, Oda Başkanları deprem bölgesine giderek, yaraları sarmaya çalışıyor.
'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'

Kayseri protokolü aynı zamanda depremin koordinasyonunu sağlamak üzere AFAD Kriz Yönetimi Valisi olarak Kahramanmaraş'a görevlendirilen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i de yalnız bırakmıyor. Her fırsatta Vali Çiçek’in yanında olan MHP Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin başta olmak üzere Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Oda Başkanları “Kayseri tek yürek” mesajı verdi.

'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'ERSOY: VALİMİZLE BİRLİKTE DEPREMDEN ETKİLENEN BÖLGELERDE İNCELEMELERDE BULUNDUK
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Kahramanmaraş’ta Sayın Valimiz Gökmen Çiçek ile birlikte depremden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunduk. Devletimizin ve Milletimizin bütün imkanları ile vatandaşlarımızın yaralarını sarma gayreti bizi çok mutlu etti. İnşallah bu yaraları hep birlikte saracağız” dedi.
'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'BÜYÜKKILIÇ: HER TÜRLÜ İHTYACI GİDERMEK İÇİN GAYRET GÖSTERİYORUZ...Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, “Kayseri ve Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyor, her türlü ihtiyacı gidermek için büyük bir gayret gösteriyoruz” mesajı paylaştı. 
'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'ERTEKİN: DUA EDEREK, HEYECANLA BEKLEDİK
Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de, "Bugün Maraştaydık. Sabah erken saatlerde enkazlarda bir vatanadaşımızı daha canlı kurtarabilir miyiz diye çalışan Valimiz Gökmen Çiçek ile çalışmalara katılıp, dua ederek heyecanla bekledik" dedi.
'Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz''Kayserililer olarak yüreğimizi ortaya koyuyoruz'