Bilal Bayazit için servet biçildi- Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, Adana Demirspor maçında yıldızlaşan Bilal Bayazit için öyle bir açıklama yaptı ki, eğer gerçekleşirse Sarı-Kırmızılı kulübün borcunu bitirir. Ayrıntılar Kayseri Olayın Haberin Kayseri Haberinde...

Bilal Bayazit için servet biçildi- Kayserispor Haberleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, başarılı file bekçisi Bilal Bayazit, transferin gözdesi durumunda.

Genç file bekçi, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Kayserili futbolcu, son oynanan Adana Demirspor maçında da mükemmel bir maç çıkardı. Adana Demirspor forvetlerine geçit vermeyen Bilal Bayazit’in adı şimdiden transfer için anılıyor.

Tokgöz'ün paylaşımı çok konuşuldu!

A Mili takım için de adı geçen Bayazit’e, Kayserispor’da 3 dönem basın sözcülüğü yapan Mustafa Tokgöz, övgü yağdırdı. Tokgöz, ‘Bilal Bayazıt = Minimum 7 Milyon Euro’ paylaşımı yaptı. Bilal’in bu fiyata satılması durumunda Kayserispor’un borcu sıfırlanıyor.

Bilal Bayazit için servet biçildi- Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un borcu sıfırlanabilir

Başkan Ali Çamlı, geçtiğimiz ay Sarı-Kırmızılı kulübün borcunun 7 Milyon Euro kaldığını açıklamıştı. Sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan genç eldiven, Kayseri’de mutlu olduğunu ve şu an takımın başarısından başka bir düşüncesinin olmadığı ifade etti. Galatasaray ve Trabzonspor, genç kaleci için hazırda bekleyen takımlar arasında yer alırken, yurt dışından da birçok takımın Bilal ile yakından ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer aldı.