Kayserili iş adamının acı günü!

Kayserili iş adamı ve aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kayseri OSB Denetim Kurulu  Üyesi Mustafa Gengeç'in babası geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili iş adamının acı günü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Meclis Üyesi ve Kayseri OSB Denetim Kurulu  Üyesi Mustafa Gengeç’in Babası Avukat Ali Gengeç, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Gengeç, bugün Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Cenaze namazına kimler katıldı?

Cenaze namazına, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Kayserili iş adamının acı günü!

Ali Gengeç, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hulusi Akar Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına katılarak, şu mesajı paylaştı: Kayseri Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Kayseri OSB Denetim Kurulu  Üyesi Mustafa Gengeç’in Rahmeti Rahmana kavuşan kıymetli babası Ali Gengeç ile hemşehrilerimiz Muzaffer Boyraz, Ahmet Can Karaaslan ve Samet Karaaslan’ı Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kıldığımız cenaze namazlarının ardından Hakk’a uğurladık. Merhumlara Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Kayserili iş adamının acı günü!

İş adamı Mustafa Gengeç, babası Ali Gengeç'i son yolculuğuna uğurladı. 

Mustafa Gengeç kimdir?

1968 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladı. 1990 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nden mezun oldu. İş hayatına 1990 yılında İstanbul’da şantiye mühendisi olarak başladı. 1993 yılında İstanbul’da kendi şirketini kurarak mekanik tesisat sektöründe çalışmalar yaptı. 1998 yılından itibaren işlerini Kayseri’ye taşıdı ve kurduğu şirketle endüstriyel mekanik tesisat, doğal gaz alt ve üstyapı işleri ile doğal gaz basınç düşürme ve ölçüm istasyonu imalatı gibi alanlarda projeler gerçekleştirdi. İlim Yayma Cemiyeti ve Mimar Mühendisler Grubu Kayseri Şubelerinde Yönetim Kurulu Üyesi olan Mustafa Gengeç, 24 Haziran 2022 tarihinde yapılan genel kurulda Kayseri OSB Denetim Kurulu Üyesi oldu. Evli ve 4 çocuk babası olan Mustafa Gengeç İngilizce bilmektedir.