Darısı Kayserispor'un başına

Kayseri'yi 3. Lig'de temsil eden Talasgücü Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala kümede kamla başarısı gösterdi. Sarı-Lacivertliler, Küçükçekmece Sinopspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla korkulu rüya görmeyen Kayseri temsilcisinden sonra 'Darısı Kayserispor'a' yorumu yapıldı. Detaylar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Darısı Kayserispor'un başına
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Talasgücü Belediyespor, kefeni yırttı.

Sarı-Lacivertliler, ligin bitimine 2 hafta kala derin bir nefes aldı. Halil Aslan yönetimindeki Kayseri temsilcisi kümede kalmayı başardı. Son oynadığı Küçükçekmece Sinopspor ile 2-2 berabere kalarak altın değerinde 1 puanı hanesine yazdırarak 28 puana ulaşan Sarı-Lacivertli takımda bayram havası yaşanıyor. Ligin ilk yarısında Kayseri’de rakibine 2-1 mağlup olan Kayseri temsilcisi, zor bir sezonun bitimine 2 hafta kala kümede kalmayı başararak, 3. Lig macerasını sürdürdü. Talasgücü Belediyespor, kalan iki haftada Artvin Hopaspor ve Malatya Arguvan ile karşılaşacak. Talasgücü Belediyespor’un kümede kalmasıyla birlikte, Süper Lig’de zor günler yaşayan Kayserispor için de ‘Darısı Kayserispor’a’ yorumu yapıldı.

Kayserispor’da son hafta Adana deplasmanından 1 puanla dönmüştü. Sarı-Kırmızılılar, bu hafta Trabzonspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 20 Nisan Cumartesi günü oynanacak. 

Mustafa Yalçın da takımı yalnız bırakmadı

Öte yandan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da İstanbul'da oynanan zorlu maçta teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmadı. Başkan Yalçın, tribünden karşılaşmayı izledi. Son derece heyecanlı olduğu gözlenen Yalçın da maç bitiminde kümede kalma mutluluğunu futbolcularla doyasıya yaşadı. 

Darısı Kayserispor'un başına