Belediyeye ait kamyonetle trafiğe çıktı! Bir aile ile kavga etti

Adana'nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda bir şahıs belediyeye ait kamyonet ile yolculuk yaparken yol verme tartışması yaptı.

Belediyeye ait kamyonetle trafiğe çıktı! Bir aile ile kavga etti

Adana’da akşam saatlerinde Sarıçam Belediyesine ait kamyonetle yolculuk yapan bir kişi, trafikte yol verme tartışmasında bir aileyle kavga etti. 

Kamera ile kaydedildi

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saatlerinde merkez Sarıçam ilçesine bağlı Elif Su Uludağ Caddesi’nde meydana geldi. Sarıçam Belediyesine ait 01 AST 701 plakalı kamyonetle yolculuk yapan bir kişi, iddiaya göre trafikte yol verme tartışması nedeniyle Savaş Volkan G. ile tartıştı. Bir süre sonra duran şahıs, kamyonetten inerek Savaş Volkan G. ile tartışmaya başladı. Kamerayla kayıt yaptığını gören şahıs, Savaş Volkan G.’ye saldırdı. Bu sırada şahsın yanında bulunan arkadaşı, şahsı sakinleştirip kamyonete bindirdi. Savaş Volkan G., karakola gidip görüntülerle birlikte şahıstan şikayetçi oldu.