Başkandan müjde: Temeli şubat ayında atılacak

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, vatandaşlara müjdeyi verdi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Başkandan müjde: Temeli şubat ayında atılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türkiye’de en çok okul yapan belediye olarak bir yeni okul yapılacağının müjdesini paylaştı. Köşk Mahallesinde hayırsever Osman Ulubaş ile birlikte hayata geçirilecek ilkokul ve ortaokul için hazırlıklar başladı. Hafriyat ve kot düzeltme çalışmaları sürerken okulun en geç şubat ayından temelinin atılarak 1 yıl içersinde de tamamlanması bekleniyor. 

Başkandan müjde: Temeli şubat ayında atılacak

Söz konusu konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu, “Türkiye'de en çok okul yapan Belediye olarak yeni okulları yapmaya devam ediyoruz.

Köşk Mahallemizde Belediyemiz ve hayırseverimiz Osman Ulubaş ile birlikte hayata geçireceğimiz İlkokul ve Ortaokulun temel hazırlıklarını yapıyoruz. Şu anda hafriyat ve kot düzeltme çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Şubat ayında temeli atılarak 1 yıl içerisinde tamamlamayı planladığımız okullarımız ile burada büyük bir ihtiyacı karşılamış olacağız.

Gençlerimiz bizim için önemli. Eğitim bizim için önemli. Hayırlı olsun inşallah.” dedi.
 

Başkandan müjde: Temeli şubat ayında atılacakBaşkandan müjde: Temeli şubat ayında atılacak