Başkandan müjde: Açılışa özel yüzde 25 indirim

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde belediye bünyesinde hizmet yeme içme mekanlarında açılışa özel yüzde 25 indirim uygulanacağını müjdeledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkandan müjde: Açılışa özel yüzde 25 indirim
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, basın mensuplarıyla bir araya geldiği Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Kayseri’nin lezzetlerini KAYTUR şirketi aracılığı ile Kayserili vatandaşlara sunacak olan işletmeler hakkında da bilgiler verdi.

Başkandan müjde: Açılışa özel yüzde 25 indirim Büyükkılıç, “Yeme içme mekânlarıyla ilgili gerekli çalışmalar yapıldı, onlar projelendirildi ve bir kısmı yapılıyor, bir kısmı da hayata geçirilmek için gayret gösteriliyor, bir sıkıntımız yok. Bulunduğumuz mekân Kayseri Mutfağı adı altında Kayseri’mizin lezzetlerini KAYTUR şirketimiz marifetiyle Kayseri’mizin güzel insanlarına hizmet sunumu bağlamında daha önceki hizmetlerimizde olduğu gibi sürdüreceğimizi de ifade ediyorum” dedi. Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ndeki turun ardından basın mensuplarıyla sohbet eden Büyükkılıç, basın mensuplarına, millet bahçesinin açılışına özel yeme içme mekanlarında yüzde 20 indirim uygulayacaklarını belirtti. Basın mensuplarının oranın artması yönündeki talebini geri çevirmeyerek yeme içme mekanlarında açılışa özel yüzde 25 indirim uygulanacağını müjdesini verdi.