Başkan'dan, eski mesai arkadaşı AK Partili vekile taziye ziyareti

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy annesini son yolculuğuna uğurladı. Başkan Memduh Büyükkılıç, belediyece daha önce birlikte çok mesai yaptıkları vekile ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan'dan, eski mesai arkadaşı AK Partili vekile taziye ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy’un annesi Hayriye Özsoy geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Özsoy, acı haber,  'Muhterem Annem Hayriye Özsoy vefat etmiştir. Cenazemiz, Yahyalı Ulu Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yahyalı Ahçılı Mezarlığı’na defnedilecektir' dedi. Özsoy, annesini son yolculuğuna uğurladı.

Başkan'dan, eski mesai arkadaşı AK Partili vekile taziye ziyareti

Diğer yandan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vekil olmadan önce belediyede birlikte mesai yaptığı arkadaşı da olan AK Parti Milletvekili Bayar Özsoy'un acısını paylaştı. Özsoy ve ailesinbe taziye ziyareti gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, 'AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Bayar Özsoy’un Rahmeti Rahmana kavuşan kıymetli annesi Hayriye hanımın evine taziye ziyaretinde bulunduk. Bir kez daha merhumeye Allah’tan rahmet, başta Milletvekilimiz olmak üzere Özsoy ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim' dedi.