Başkan Büyükkılıç'a Çevre Haftası ziyareti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre Haftası kapsamında İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk ve heyetini makamında ağırladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre Haftası dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Çevre Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette, sürdürülebilir şehircilik ve çevre bilinci konuları ön plana çıktı.
Çevre Bilinci ve Sürdürülebilir Şehircilik Ele Alındı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mehmet Fatih Namık Öztürk ve beraberindeki heyetin gerçekleştirdiği ziyarette, şehirdeki çevre bilincinin artırılması ve kurumlar arası iş birliği konuları masaya yatırıldı. Görüşmelerin ardından İl Müdürü Öztürk, Başkan Büyükkılıç’a günün anısına çiçek takdim etti.
"Çevre Haftası Önemli Bir Farkındalık Oluşturuyor"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın önemine dikkat çekerken, “Bu anlamlı hafta vesilesiyle nazik ziyaretleriyle bizleri onurlandıran İl Müdürümüz Mehmet Fatih Namık Öztürk’e ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum. Çevre Haftası, çevre duyarlılığının artırılması açısından önemli bir farkındalık oluşturuyor.” ifadelerini kullandı. Ziyaret, İl Müdürü Öztürk tarafından Başkan Büyükkılıç’a çiçek takdim edilmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.