Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar'da Genel Kurul yapacak

Basın İlan Kurumu'nun 32. Dönem 5. Genel Kurulu, 21-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da gerçekleşecek. Genel Kurul'da, önemli gündem maddeleri ele alınacak. Genel Kurul, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç'ın selamlama konuşması ile başlayacak. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde…

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar'da Genel Kurul yapacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Basın İlan Kurumu, 32. Dönem 5. Genel Kuruluna hazırlanıyor.

Genel Kurul, 21-23 Şubat 2024 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da gerçekleşecek. Genel Kurul'un ilk oturumu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç'ın selamlama konuşması ile başlayacak. Ardından, 21 Şubat 2024 tarihindeki ilk oturumda, Başkanlık Divanı seçimi yapılacak ve gündem belirlenecek. Yönetim Kurulu Durum Raporu ve Denetçiler Raporları okunduktan sonra, Yönetim Kurulu'nun tekliflerine ilişkin sunumlar yapılacak.

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar'da Genel Kurul yapacak

Üyeleri belirlenen İlan İşleri, Hukuk İşleri ve Mali İşler Komisyonları, çalışmalarına başlayacak. Genel Kurul'un gündem maddeleri arasında, süreli yayınlara verilecek kredilere uygulanacak faiz oranlarının tespiti, basın derneklerine ve azınlık gazetelerine yapılacak yardımlar ve yönetmeliklerin tadili gibi konular yer alıyor. Genel Kurul'un son oturumu ise 23 Şubat 2024 Cuma günü gerçekleşecek. Komisyonların görüşleri doğrultusunda sunulan teklifler, karara bağlanacak ve kurumun gelecek dönem çalışmalarına yön verecek önemli kararlar alınacak.