Bakan yardımcısından sürpriz Kayseri ziyareti! Oyuncak tren heyecanlandırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret etti. Ziyarette hangi konular görüşüldü? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bakan yardımcısından sürpriz Kayseri ziyareti! Oyuncak tren heyecanlandırdı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Kayseri’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Yardımcısı Boyraz, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette başta hızlı tren olmak üzere ulaşım alanında yapılması planlanan projeler, banliyö hattı gibi konuların görüşülüp görüşülmediği ise merak konusu oldu. 

Diğer yandan yılan hikayesine dönen Kayseri-Yerköy hızlı tren hattı için haziran ayında göreve gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulunmuştu. Uraloğlu yaptığı açıklamasında, “Tabii Türkiye'de halen yük ve yolcu taşımacılığının yaklaşık yüzde 80-90'ına yakını da Karayolları üzerinden yapılıyor. Önemli birkaç projeden bahsedecek olursam, Ankara-İzmir hızlı tren hattı, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı, Bursa'nın hızlı trenle buluşturulması, Yerköy-Kayseri hızlı tren hattı. Halkalı Havalimanı Metrosu, Kazlıçeşme-Sirkeci raylı sistem hattı. Ankara-İstanbul süper hızlı tren hattı projelerimizi yakından takip edeceğiz.” ifadelerine yer vermişti.

Projeye ilişkin her hangi bir yeni gelişme yaşanmazken Bakan Yardımcısı Boyraz ile Vali Çiçek’in gündemlerinde bu konunun görüşülüp görüşülmediği ise bilinmiyor. 

Diğer yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Boyraz ile Vali Çiçek'in hatıra fotoğrafı çektirdiği sırada Bakan Yardımcısı Boyraz'ın Vali Çiçek'e hediye ettiği oyuncak tren dikkat çekti. 

Bakan Yardımcısından sürpriz Kayseri ziyareti