Bakan Özhaseki Belediye Başkanları ile neyi görüştü?

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Bakan Özhaseki Belediye Başkanları ile neyi görüştü?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinin ihyası ve imarı için titiz çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı. 
Bakan Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman belediye başkanlarıyla bir araya gelerek tamamlanan projelerin hayata geçirilmesi konusunda bir toplantı düzenledi. 

Bakan Özhaseki Belediye Başkanlarıyla neyi görüştü?
Bakan Mehmet Özhaseki sosyal medya üzerinden konu ile ilgili yaptığı paylaşımı şu şekilde: “Deprem bölgesinin ihyası ve imarı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman Belediye Başkanlarımızla ve beraberlerindeki heyetle bir araya gelerek tamamladığımız ve hayata geçireceğimiz projeleri değerlendirdik. 
Uzman ekiplerimiz bölgede çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyorlar. İnşallah konutlarımızı ve iş yerlerimizi de süratle tamamlayacak, vatandaşlarımızı mağdur etmeyeceğiz” dedi.