Bakan Kayseri'ye gelecek mi gelmeyecek mi? Kafa karıştıran davet

Erciyes Üniversitesi tarafından Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı beşinci kez düzenlenecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Bakan Kayseri'ye gelecek mi gelmeyecek mi? Kafa karıştıran davet
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi tarafından Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı bu yıl beşinci kez düzenlenecek. 30 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Erciyes Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

Çalıştay da nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi, ortak altyapıların kullanılması, katma değeri yüksek akademik çıktı elde edilmesi ve çalıştaya katılacak kurumların birbirini ve araştırma potansiyellerini tanımalarını amaçlanıyor.
Erciyes Üniversitesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek etkinliğe Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın katılması bekleniyor. 

30 Kasım Perşembe günü (yarın) saat 09.00’da başlayacak Çalıştay da ilk sözü Erciyes Üniversitesi Araştırma Dekanı Doç. Dr. Gökmen Zararsız alacak. Zararsız, ‘Erciyes Üniversitesi Araştırma Yönetimi Süreçlerinde Kurumsal Veri Analitiği’ konusunda konuşacak. Ardından konferans başlayacak. Konferansa YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil katılacak.
İlk gün Sosyal Bilimlerde Ar-Ge Çalıştayı, Araştırma Gruplarının sunumları, Araştırma Grupları eşleştirme oturumları, S-ATP 1004 Açılış Toplantısı ile devam edecek gala yemeği ile son bulacak.
Çalıştayın 2. Gününde iseAraştırma dekanlıkları çalıştayı, Araştırma Gruplarının Sunumları, Araştırma Grupları eşleştirme oturumları, kapanış ve genel değerlendirme ile son bulacak.