Ankara'da buluştular: Elitaş'ı ziyaret ederek, hasbihal ettik!

AK Parti'den, dikkat çeken Ankara buluşması... Kimler, buluşmayla ilgili ne dedi?

Ankara'da buluştular: Elitaş'ı ziyaret ederek, hasbihal ettik!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkezinde yapılan istişare toplantısı nedeniyle Ankara'ya giden AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Meclis'te Kayseri Milletvekilleri; Taner Yıldız, İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Hülya Nergis ve AK Partinin Develili Grup Amiri Halil Ergen ile bir araya geldi. 
BÜYÜKKILIÇ: MİNİ KAYSERİ ZİRVESİ YAPTIK
Başkan Büyükkılıç, bu buluşmayla ilgili olarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeyiz. Burada adeta mini bir Kayseri zirvesi yaparak, sayın bakanlarımızla ve milletvekillerimizle görüş alışverişinde bulunduk. Her şey Kayseri için; her zaman ve daima." ifadelerini kullandı. 
ÇOPUROĞLU: GAZİ MECLİS'İMİZDEYİZ
AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise, o ana dair "Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte Gazi Meclis’imizdeyiz.." paylaşımı yaptı. 
NERGİS: BİRLİKTE ELİTAŞ'I ZİYARET EDEREK, HASBİHAL ETTİK
AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis de ziyaretle ilgili olarak, "İl Başkanımız Sayın Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç'ı Bakanımız Taner Yıldız, Milletvekillerimiz İsmail Tamer, Dr.İsmail Emrah Karayel ile birlikte Gazi Meclisimizde misafir ettik. Başkanlarımızla birlikte  Sayın AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret ederek hasbihal ettik. Başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.

TAMER: BAŞKANLARIMIZI MİSAFİR ETTİK

Milletvekili İsmail Tamer de," TBMM' de bu gün Kayseri İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'ı misafir ettik." dedi. 

ÇOPUROĞLU VE YILDIZ YER ALMADI
Nergis, paylaşımında" Başkanlarımızla birlikte Sayın Elitaş'ı ziyaret ettik" derken paylaşılan ziyaret fotoğrafında AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Milletvekili Taner Yıldız'ın yer almaması dikkat çekti. 
ELİTAŞ: KAYSERİMİZ HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDUK
Elitaş, kendisine yönelik ziyaretle ilgili, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç ziyaretimize geldi. Milletvekillerimiz Sayın İsmail Emrah Karayel, Sayın İsmail Tamer, Sayın Hülya Nergis ile birlikte Kayserimiz hakkında istişarelerde bulunduk." dedi.