'Akıllı İlaç Kullanımı' toplantısı

Kayseri il sağlık yöneticileri, 'Akılcı İlaç Kullanımı İl Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

'Akıllı İlaç Kullanımı' toplantısı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Devlet Hastanesi Geriatri Merkezi Konferans Salonunda ‘Akılcı İlaç Kullanımı İl Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. Toplantıya, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Akılcı İlaç Kullanımı Dairesi Başkanı Uzm. Ecz. Mesil AKSOY, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, il ve ilçe sağlık yöneticileri ve ilgili birimlerin personeli katıldı.  

'Akıllı İlaç Kullanımı' toplantısı

Toplantıda, sunum eşliğinde il merkezi ve ilçelerimizdeki antibiyotik kullanım oranlarını değerlendiren Daire Başkanı Aksoy, akılcı ilaç kullanımının toplumda yaygınlaşması adına izlenmesi gereken yollar hakkında bilgi vererek görüş ve önerileri dinledi.

'Akıllı İlaç Kullanımı' toplantısı

Toplantının sonunda konuşan İl Sağlık Müdürü Erşan, “Program için ilimize gelen değerli hocalarımıza sunumları için teşekkür ediyorum.  Dün Kayseri Şehir Hastanesinde gün boyu yaptıkları sunumların ardından bugünde ilimiz sağlık yöneticileri ile bir araya gelerek, ilimizdeki ilaç kullanım oranları başta olmak üzere birçok kıymetli bilgi paylaşımında bulundular. Biz ilimizde yürüttüğümüz akılcı ilaç kullanımı konusundaki çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz. Değerli eğitimcilerimize ve programa katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

'Akıllı İlaç Kullanımı' toplantısı