KUMSMALL'dan Babalar Günü'ne Özel Çarkıfelek

Anneler Günü'nü sarma yarışması ve bir dizi etkinlikle kutlayan Türkiye ve Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSMALL, Babalar Günü'nde de çok farklı. KUMSMALL AVM'de Babalar Günü'ne özel Çarkıfelek etkinliği gerçekleştirilecek.

KUMSMALL'dan Babalar Günü'ne Özel Çarkıfelek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye ve Avrupa'nın en büyük karma AVM'si KUMSMALL, Anneler Günü'nde sarma yarışması ve bir dizi etkinlikle kutlamıştı. Şimdi ise Babalar Günü'nde de farklı bir kutlama sunuyor. KUMSMALL AVM, Babalar Günü'ne özel olarak bir Çarkıfelek etkinliği düzenleyecek.

KUMSMALL AVM, Babalar Günü için özel olarak yapılacak bir etkinlik olan Çarkıfelek'i ağırlayacak. Ünlü oyuncu ve sunucu Gaye Turgut Evin'in sunumuyla gerçekleşecek olan Çarkıfelek Yarışması, yarın saat 14.30'da KUMSMALL AVM'nin 2. katki etkinlik alanında gerçekleştirilecek. Bu etkinlikte babalar, çocuklarla birlikte yarışacak ve eğlenceli anlar yaşanacak. Çeşitli hediyelerin yer aldığı bu yarışma, Babalar Günü'nü kutlarken KUMSMALL AVM'de unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

KUMSMALL AVM, özel etkinlikler ve eğlence dolu anlarıyla Babalar Günü'nü en güzel şekilde kutlayacak. Babalar, Çarkıfelek etkinliği ile sevdikleriyle birlikte keyifli ve unutulmaz bir gün geçirmenin keyfini çıkaracaklar.