AK Partili Belediye Başkan aday adayından Dede Korkut'lu mesaj: Bizler bu şehrin mahzun, mahçup, mağrur çocuklarıyız!

Ak Parti'de Kocasinan Belediye Başkanlığına aday adayı olan Mimar İsmail Ruhlukürkçü, açıklamasıyla dikkat çekti. Ruhlukürkçü, 'Bizler bu şehrin mahzun, mahçup ama mağrur çocuklarıyız' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili Belediye Başkan aday adayından Dede Korkut'lu mesaj: Bizler bu şehrin mahzun, mahçup, mağrur çocuklarıyız!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de bir dönem Mimarlar Odası Kayseri Şubesinin Başkanlığını yapan Mimar İsmail Ruhlukürkçü, bir kez daha Kocasinan Belediye Başkanlığına aday adayı oldu. İsmi zaman zaman Belediye Başkan adaylığı konusunda geçen ancak bu zamana kadar fırsat verilmeyen Ruhlukürkçü, geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Kocasinan Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

'Dilsiz' gönderme!

Ruhlukürkçü, süreçle ilgili olarak “Ne daha fazla hüzün ne daha fazla sevinç olacaktır bizlere. Olursa sevinemeyiz olmazsa üzülmeyiz” açıklaması yaptı. 

AK Partili Belediye Başkan aday adayından Dede Korkut'lu mesaj: Bizler bu şehrin mahzun, mahçup, mağrur çocuklarıyız!

'Kadir Mevla namerde muhtaç etmesin'

“Bizler bu şehrin; mahzun, mahçup ama mağrur çocuklarıyız” Ruhlukürkçü, “Dede Korkut duası şehrimizin üzerine olsun” dediği açıklamasında şunları söyledi:  Mağlubiyet ve veya muvaffakiyet değil de seferden sorumluluk olarak gördüğümüz bu süreç, ne daha fazla hüzün ne daha fazla sevinç olacaktır bizlere. Olursa sevinemeyiz olmazsa üzülmeyiz. Olursa iki olmazsa dört rekat şükür namazımızı kılarız .Kesin olan, ne şehr-i Kayseri ne de ebed-î müddet devlet hülyasından vazgeçmeyeceğimizdir. Bu şehirde ev icar ise semt bizimdir, vatanımda şehir bizim buyruk ulul Emir'in, yaşamda ömür bizim yazgımız Allah'ındır.  Dede Korkut duası şehrimizin üzerine olsun.Yerli kara dağlarınız yıkılmasın, Gölgelice kaba ağacınız kesilmesin, Coşkun akan görkemli suyunuz kurumasın, Kanatlarınızın ucu kırılmasın, Çalışanda kara polat öz kılıcınız kertilmesin, Kadir Mevla sizi namerde muhtaç etmesin, Allah'ın verdiği umudunuz kesilmesin, En sonunda arı imandan ayırmasın!

AK Partili Belediye Başkan aday adayından Dede Korkut'lu mesaj: Bizler bu şehrin mahzun, mahçup, mağrur çocuklarıyız!        AK Partili Belediye Başkan aday adayından Dede Korkut'lu mesaj: Bizler bu şehrin mahzun, mahçup, mağrur çocuklarıyız!