AK Partili Başkanların Erdoğan 'mülakatından' dikkat çeken fotoğraf!

AK Parti cephesi bugün tam kadro Ankara çıkarması yaptı. Görüşmeye dair paylaşılan fotoğraf dikkat çekti. İşte görüşmeden yansıyan o fotoğraf. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

AK Partili Başkanların Erdoğan 'mülakatından' dikkat çeken fotoğraf!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri teşkilatı ve belediye Başkanları tam kadro Ankara’ya gitti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimler öncesi Ankara'ya çağrılan AK Parti Kayseri cephesi Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve parti yönetimi ile bir araya geldi.

Görüşmede ilk fotoğraflar da paylaşılmaya başlandı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Bu kare; birliğimizin ve beraberliğimizin, Cumhurbaşkanımızın yolunda TürkiyeYüzyılı'na olan inancımızın fotoğrafı. Genel seçimlerde elde ettiğimiz başarıyı 31 Mart Yerel Seçimlerinde de gösterip, ülkemizi her konuda daha ilerilere taşıyacağız. Birliğimiz daim olsun" paylaşımı yaptı. Çolakbayrakdar, katıldığı televizyon programında mevcut başkanların 'doğal aday' olduğunu ifade etmişti.  Diğer yandan paylaşılan fotoğrafta eksik olan isimler ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. 

AK Partili Başkanların Erdoğan mülakatından dikkat çeken fotoğraf!