Başkanlar için kader günü!

Adalet ve Kalkınma Partisi tam kadro Ankara'da… Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek kritik zirve de AK Parti'nin 2024 yerel seçimlerine hangi isimlerle gireceği belirlenecek. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Başkanlar için kader günü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi tam kadro Ankara’da. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek kritik zirve de AK Parti’nin 2024 yerel seçimlerine hangi isimlerle gireceği belirlenecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde hareketli saatler yaşanıyor. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri için aday belirleme süreci hızla ilerlerken başta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere AK Parti’nin Kayseri’deki Belediye tüm belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da Ankara’ya çağrıldı.

Haberimiz hazırlandığı saatlerde Kayseri’den gelen partililer ve Kayseri Milletvekilleri de AK Parti Genel Merkezi’nde görüşmelerini sürdürüyordu. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlık edeceğini öğrenilen kritik toplantının sonucunda AK Parti’nin 31 Mart 2024 tarihinde yapacağı seçimlere hangi adaylarla gireceğini de netlik kazanacak. AK Parti’de belirlenen adayların ay sonunda kamuoyuna açıklanması bekleniyor.