AK Parti'den yeni Vali çıkarması...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve beraberindeki Milletvekili Taner Yıldız, partililer belediye başkanları Kayseri'nin yeni Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret etti.

AK Parti'den yeni Vali çıkarması...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, beraberindeki Milletvekili Taner Yıldız, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Belediye Başkanları ile birlikte Kayseri'nin yeni Valisi Gökmen Çiçek'i ziyaret ederek, "Hayırlı olsun" temennisinde bulundular. 

AK Parti'den yeni Vali çıkarması...

Özhaseki, ziyarete ilişkin olarak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Kayseri Valisi olarak atanan Sayın Gökmen Çiçek’e İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde kadim şehir #Kayseri’ye hizmet etmeyi nasip ve müyesser eylesin" ifadelerini kullandı. 

AK Parti'den yeni Vali çıkarması...

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da ziyaretle ilgili olarak, "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki, önceki dönem Enerji Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel, İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanlarımız ve il yönetimimiz ile Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. 
Sayın Valimize misafirperverlikleri ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bu güzel şehir için gayretle ve uyumla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti'den yeni Vali çıkarması...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise Vali Gökmen Çiçek ziyaretlerine ilişkin olarak, şu ifadeleri kullandı: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Kayseri Valisi olarak atanan Sayın Gökmen Çiçek’e Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, Bakanımız Taner Yıldız, Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri’mize hizmet etmeyi Allah’tan niyaz ediyoruz.