Açıkalın'dan dikkat çeken açıklama!

Kayserispor - İstanbulspor maçı sonrası Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde..

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Açıkalın'dan dikkat çeken açıklama!

Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor'un kendi sahasında İstanbulspor'u konuk ettiği maçta son dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu. Ancak maç sonrası dikkat çeken bir açıklama, Kayserispor Başkan Vekili Nurettin Açıkalın'dan geldi.

PFDK tarafından 21 gün ceza alan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın maçı izleyememesiyle birlikte, Başkan Vekili Açıkalın, maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Açıkalın, yaşanan bazı olayları tanımlayamadıklarını belirterek, takımın performans düşüklüğünü kabul etti. Oyuncuların motivasyonu ve takımın genel performansının önemine vurgu yaptı.

Başkan Vekili Açıkalın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Bizim de tanımlayamayacağımız bazı olaylar oluyor, maç sırasında oluyor bunlar. Gerçekten bir performans düşüklüğümüz var. Oyuncuların motivasyonu bizim motivasyonumuz takım halinde oynanan bir oyun. Tabii istemiyoruz bu tür sonuçları almayı, teknik heyetimiz de inanın çok özverili çalışıyor. Bunu çıkış maçı olarak değerlendiriyor ama olmadı. Daha önümüzde maçlar var, futbolda her şey var. Hiç tahmin etmediğimiz sonuçları hiç tahmin etmediğiniz takımlar alabiliyor. O yüzden çalışmaktan başka çare yok, önümüzdeki maçları hazırlanacağız çıkacağız. Biz bu puanları da bu takımla aldık, beraber aldık. Evet günün sonu herkesin moralini bozuyor bizim de bozuyor. İstemezdik böyle olmasına kazananan takımı tebrik ediyoruz. Artık günümüze bakacağız."

Korkmaz, 'Zor bir süreçten geçiyoruz'

Kayserispor'un yardımcı antrenörü Fevzi Korkmaz, teknik direktör Recep Uçar'ın cezalı olmasından dolayı açıklama yaptı. Çok üzgün olduklarını belirten Korkmaz, 'Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı. 5 maçlık bir süreçten geçtik. Bu süreci kırmak istiyorduk. Elimizden gelen gayreti gösterdik ama olmadı. Uzatmaların son bölümünde yediğimiz bir gol ile mağlup olduk. Zor bir süreçten geçiyoruz. Aslında maçı bitirdiğimiz 11, bu içinden geçirdiğimiz zor sürecin bir özeti gibi. Çok üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyoruz' dedi