6'lı masa Kayseri'de toplandı!

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 2'nci turu için 6'lı Masa'nın il başkanları Cumhuriyet Halk Partisi il binasında bir araya geldi.

6'lı masa Kayseri'de toplandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin 2. turu için Millet İttifakı'nın il başkanları Cumhuriyet Halk Partisi il binasında bir araya geldi. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi İl Başkanları ve DEVA Partisi ile Gelecek Partisi il başkan yardımcıları gerçekleştirdikleri toplantıda 28 Mayıs'a kadar yapılacak olan çalışmaları istişare ederek planlamalar da yapıldığı ifade edildi. Bir yandan devam eden çalışmaları değerlendiren il başkanlarının özellikle sandıklara yönelik çalışmalara daha fazla yoğunlaşacakları öğrenildi.
6'lı masa Kayseri'de toplandı!
 ADİL DEMİR VE İTTİFAK BAŞKANLARINDAN KARARLILIK MESAJI
 Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Adil Demir, 2. turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçmek için özverili şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, 13.Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya göndermekte kararlı olduklarını vurguladı. Çalışmaları daha da hızlandırdıklarını belirten Demir,  "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs günü cumhurbaşkanı olacak ve bizler de milletimize en iyi hizmetleri yapacağız" diye konuştu.
 KAYSERİ'DE KILIÇDAROĞLU'NUN OYU ARTACAK!
 Kayseri'de 2. tur için Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyunun artacağını da ifade eden Demir, 2. turda Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'den daha fazla oy alacağını ve büyük bir başarıya imza atacaklarının da altını çizdi.
6'lı masa Kayseri'de toplandı!