16 Kasım'da ihale var! Yerli üreticiye yüzde 15 fiyat avantajı

Kayseri Pınarbaşı Devlet Hastanesi, hastane mutfağında kullanılmak üzere 32 kalem sebze ve meyve alımı için açık ihale düzenliyor.

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Pınarbaşı Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından açılan mal alım ihalesi açık ihale usulüyle yapılacak. İhale kapsamında hastanenin mutfak ambar birimi için ihtiyaç duyulan 32 farklı kalem sebze ve meyve temin edilecek. İhale için belirlenen son teklif verme ve e-tekliflerin açılacağı tarih 16 Kasım 2026, saat 11:00 olarak duyuruldu. 

Teslimat ve şartlar nasıl olacak?

İhaleyi kazanacak firma ile birim fiyat sözleşmesi imzalanacak. Sözleşmenin imzalanmasını takiben ihtiyaç duyuldukça sipariş verilecek ve ürünler 5 iş günü içerisinde Pınarbaşı Devlet Hastanesi Mutfak Ambar Birimi’ne peyderpey teslim edilecek. İhaleye katılmak isteyen firmaların, EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmesi zorunlu tutuluyor. Teklifler de yine EKAP üzerinden e-imza kullanılarak hazırlanıp gönderilecek.

Kimler katılabilecek?

Bu ihaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek. Ayrıca yerli malı teklif eden yerli isteklilere ihalenin tamamında yüzde 15 oranında fiyat avantajı sağlanacak. İhalede kısımlar halinde teklif vermeye de imkan tanınıyor.

İlan.gov.tr'deki ihale ilanı için TIKLAYINIZ