'Parlamenter Tipi Münazara' Projesi Tanıtıldı

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Münazara Kulübü öğrencileri Kayseri Yeşilay Şubesinde, il genelinde yapmayı planladıkları 'Parlamenter Tipi Münazara' proje ve çalışmalarını tanıttı.

'Parlamenter Tipi Münazara' Projesi Tanıtıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Münazara Kulübü öğrencileri Kayseri Yeşilay Şubesinde, il genelinde yapmayı planladıkları ’Parlamenter Tipi Münazara’ proje ve çalışmalarını tanıttı.

Kulüp öğrencileri; proje hakkında AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve Yeşilay Başkanı Mehmet Çifçi’ye düzenlemek istedikleri münazara turnuvası ve Kayseri Münazara Topluluğu hakkında bilgi verdi. Milletvekili Murat Cahit Cıngı öğrencilerin projelerini dinleyerek destek sözü verdi. Cıngı; yapılacak projede emeği geçen Yeşilay Başkanı Çifçi’ye, okul yönetimine, proje sorumlusu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek başarılar diledi.

Parlamenter Tipi Münazara Nedir?

Parlementer Tipi münazara: İngiltere Parlamentosundan uyarlanan, entelektüel bilgi birikimi ile argümantasyon kurma becerisini birleştiren, konuların gündelik hayat içerisinde verilmesi ve konu verildikten sonra on beş dakika hazırlanma süresi sonucunda konuyu kendi perspektifinden savunulmasını isteyen düşünme ve argümantasyon becerisini geliştiren münazara tipidir.

Kayseri Münazara Topluluğu Nedir?

Kayseri Münazara Topluluğu: Kayseri’de münazaranın ve tartışma kültürünün gelişmesi hakkında gençleri bilinçlendirmek, entelektüel anlamda eğitimler düzenleyerek gençlerin kişisel yaşamlarına katkı sunmak, turnuvalar ve maçlar düzenleyerek Kayseri’de parlamenter tipi münazarayı yaygınlaştırmayı hedeflenmektedir.

'Parlamenter Tipi Münazara' Projesi Tanıtıldı
'Parlamenter Tipi Münazara' Projesi Tanıtıldı