Vali kimlerle buluştu! Bu yaz Kayseri'de bakın ne yapılacak?

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Zamantı Irmağı üzerinde bu yaz ne yapılacak? Vali Gökmen Çiçek, bu konuda misafirlerini ağırladı ve heyecanlandıran projenin detaylarını konuştu. Ayrıntılar Kayseri haber bülteninde.

Vali kimlerle buluştu! Bu yaz Kayseri'de bakın ne yapılacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Zamantı Irmağı üzerinde ne yapılacak? Konuyla ilgili dikkat çeken buluşma. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya ve Acente sahibi Ahmet Tuncer ile bir araya geldi. Kayseri Valisi ne yapılan ziyarette Zamantı Irmağı üzerinde yapılması planlanan rafting faaliyetleri masaya yatırıldı. 

Zamantı Irmağı üzerinde ne yapılacak?

Islah çalışmaları tamamlandı

Diğer yandan Kano Federasyonu tarafından parkur çalışması tamamlanan 8 kilometrelik alanda yapılacak ıslah çalışmalarının ardından Rafting heyecanının başlayacağı ifade edildi. 

Bu yaz Yahyalı, Kapuzbaşı bir başka olacak 

Konuyla ilgili Kaymakamlık'tan yapılan açıklamada "Çalışma başladı. Bu yaz Kapuzbaşı bambaşka olacak. Kapuzbaşı Şelaleleri istikametinde Zamantı Irmağı üzerinde 8.5 km uzunluğundaki Türkiye'nin en güzel rafting parkurunu tescil ediyoruz. Yapılacak ıslah çalışmaları sonucu parkurun heyecanlı sürecine eşsiz vadinin doğası ve manzarası eşlik edecek. 2024 yılı Yahyalı için Kapuzbaşı için Turizm adına bir başka olacak" denildi. 

Zamantı Irmağı üzerinde ne yapılacak?