Özhaseki: Ben göstereceğim size!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'da yaptığı konuşlayla gündeme geldi. Deprem üzerinden siyaset yapmaya başladığını kaydeden Bakan Özhaseki, neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Özhaseki: Ben göstereceğim size!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’den sert sözler. Özhaseki, Adıyaman’da yaptığı konuşmada, ‘Allah insaf versin’ diyerek, eleştiride bulunanlara yanıt verdi.

Deprem bölgesinde yapılan evler hakkında konuşan Özhaseki, ‘Bir Genel Başkan diyor ki, bu evler nerede? Allah insaf versin. Gerçekten görmek istiyorsanız, yanınıza düşüp, tek tek ben göstereceğim’ ifadelerini kullandı. Özhaseki’nin bu tavrı gündemde yankı uyandırdı. Bakan Özhaseki, 'Deprem olmuş, insanlar ölmüş. Bunlar siyaset hesabı yapıyorlar. Sert zeminlerde inşaatlara başladığımızda yaygara çıkardılar, Aceleniz ne? dediler. Aynı kişiler şimdi dönüp, Evler nerede, niye teslim etmiyorsunuz? diyorlar. Gerçekten görmek istiyorsanız, gelin, tek tek yanınıza düşüh ben gezdirip göstereceğim size’ diye konuştu.

‘Gitmeyeceğiz’ diyen Bakan Özhaseki, ‘O günlerde başladığımız için bugünlerde evleri teslim ediyoruz. Neredeyse bir sene içerisinde bu evleri bitirip bugün sizin huzurunuza, başımız dik olarak geliyoruz. Sizler evlerinizde huzurla oturuncaya kadar, sonra dönüp bize ‘Allah sizden razı olsun, hakkımız helal olsun’ deyinceye kadar buralardayız ve gitmeyeceğiz’ şeklinde sert çıkışını sürdürdü.