Zafer Partisi Lideri Kayseri sokaklarında

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, üç gün sürecek Kayseri programına başladı. İl başkanlığından Kapalı Çarşı'ya uzanan ziyaretlerde vatandaşlar ve yeni parti üyeleriyle bir araya geldi.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki parti heyeti, Kayseri’de bir dizi ziyarete imza attı. Anadolu’nun farklı şehirlerine ziyaret gerçekleştiren Ümit Özdağ’ın yeni adresi Kayseri oldu. Kayseri’de 3 gün boyunca kalacak olan Ümit Özdağ, İl başkanlığından esnafa, sivil toplum kuruluşlarından meslek odalarına kadar geniş bir program gerçekleştirdi. Özdağ, ziyaretinde Kayserili vatandaşlarla ve yeni parti üyeleriyle bir araya geldi.

Zafer Partisi Lideri Kayseri sokaklarında

Yeni üyelere rozet takdimi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve parti heyetinin Kayseri’deki ilk duraklarından biri Zafer Partisi Kayseri Başkanlığı oldu. İl binasında Kayserili vatandaşlarla bir araya gelen Özdağ, partiye katılan yeni üyelere rozetlerini bizzat takdim etti. Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada, "Kayseri İl Başkanımız Seyit Ülkan’a ve il yönetimine çalışmalarında üstün başarılar diliyor, aramıza katılan tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" denilerek teşkilatın başarılı çalışmalarına vurgu yapıldı.

Tarihi Kapalı Çarşı esnafına ziyaret

İl başkanlığı programının ardından Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet, Kapalı Çarşı’yı ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşan, onların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Özdağ, kendilerini büyük bir içtenlik ve sıcak ilgiyle karşılayan tüm Kayserili hemşehrilerine yürekten teşekkürlerini iletti.

Zafer Partisi Lideri Kayseri sokaklarında

Gündem değerlendirmesi

Ümit Özdağ’ın Kayseri programı sivil toplum kuruluşları (STK) ve meslek odaları ziyaretleriyle devam etti. Ülke gündeminin ve mesleki sorunların görüşüldü. Özdoğan sırasıyla, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şubesi Heyet, ADD Şube Başkanı Sayın Hakkı Temiz ve dernek yönetimiyle bir araya geldi. Ziyarette Türkiye’nin güncel siyasi ve toplumsal gündemi değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Zafer Partisi Lideri Kayseri sokaklarında

Çeşitli derneklere ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Kayseri Temsilcisi Kamuran Arı’yı ziyaret eden Özdoğan ve Zafer Partisi heyeti, mühendislerin yaşadığı mesleki sorunlar ve ülke gündemi üzerine istişarelerde bulundu. Program kapsamında Türk dünyasının ve halk ozanlığı geleneğinin önemli simgelerinden biri olan Dadaloğlu Derneği’ni de ziyaret gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Galip Bitigen ile bir araya gelen Özdağ, obaların sarsılmaz ruhunu dizelerine taşıyan büyük ozanın mirasını ve derneğin bu konudaki kıymetli çalışmalarını ele aldı.

Zafer Partisi heyeti, ziyaret ettikleri tüm kurum başkanlarına ve yönetimlerine gösterdikleri nazik misafirperverlik ve ev sahipliği için teşekkürlerini sundu.